Felüdít-Ő lelkigyakorlat szerzetesnővérek részére - 2023.05.30-06.14.

Program képe

Időpont: 2023-05-30 00:00:00
Helyszín: Segítő Nővérek Rendháza, 2014 Csobánka, Templom köz 4.
Programszervező: Segítő Nővérek Kongregációja
További információ: https://segitonoverek.info/wp-content/uploads/2023/04/Feluedit-O-2023.docx.pdf

A 2023 tavaszán is szeretnénk felkínálni a megpihenési, megújulási lehetőséget szerzetesnővérek részére lelkigyakorlatos formában, gyönyörű természeti környezetben Csobánkán, a Segítő Nővérek Rendházában Felüdít-Ő címmel.

(„Jöjjetek hozzám, … én felüdítelek titeket.” Mt 11,28)

Az itt töltött napok során fokozatosan lépünk be a csendbe, ami a lelkigyakorlat végéig tart. Az első napokban a lelki útnak ebben a szakaszában pihenés, kikapcsolódást segítő programok, rövid elmélkedések, szentmise, szentségimádás segítenek bennünket. Az itt töltött idő folyamán többféle tevékenységet szeretnénk felkínálni, amelyből a résztvevő nővérek szabadon választhatnak: kreatív kézműves tevékenységek, festés, agyagozás, varrás, hímzés, kötés, horgolás, kertészkedés, kirándulás, táncmeditáció, film, gyógytorna. Ezek fakultatív lehetőségek.

A program 2023. május 30-án kezdődik, és június 14-ig tart. Pár nap ellazítás… Majd június 2. estétől kezdődik a 8 napos lelkigyakorlat, mely alatt a megkezdett meditatív jellegű tevékenységek továbbra is elérhetőek maradnak, és vissza lehet térni hozzájuk. A lelkigyakorlat után szintén még lehetőség van maradni, és csak lassan visszatérni a mindennapokhoz. Hazautazás 14-én.

Helye: Segítő Nővérek Rendháza, Csobánka 2014, Templom köz 4.

Költsége 6000 Ft/nap a többit igyekszünk pályázati úton kipótolni. Adományokat a programok és a lelkigyakorlat támogatására köszönettel elfogadunk.

Jelentkezés határideje: 2023. május 1.

A létszám korlátozott.

További információkat kérni és jelentkezni a következő címen lehet: segitonoverekcsob@gmail.com

Kísérők: Papanek Márta, Czakó Ágnes SA

Szeretettel várjuk azokat a nővéreket, akiknek elcsendesedésre, megpihenésre, feltöltődésre van szükségük, hogy újult erővel tudjanak tovább menni!

Ha szeretnél többet megtudni a Segítő Nővérek értékes tevékenységéről és további programjairól, akkor olvasd el bemutatkozó oldalukat!

További értékes programokért, cikkekért, tanúságtételekért iratkozz fel havi hírlevelünkre itt!