Kísért imádság hete – 2021.06.20-06.25.

Program képe

Időpont: 2021-06-20 00:00:00
Helyszín: Online
Programszervező: Manréza
További információ: https://manreza.hu/kisert-imadsag-hete-online/

Mi az imahét lényege?

Ez egy út, melynek során egyénileg kísért lelkigyakorlatot végzünk a mindennapi életben.

Kit érdekelhet az imahét?

Életkortól függetlenül bárkit, aki Istennel való kapcsolatát szeretné mélyíteni szeretne lelkigyakorlatozni, de nincs lehetősége kiszakadni a mindennapokból szeretné a mindennapokban meghallani Isten hívását, szeretne az imájáról beszélni egy lelki kísérővel, vágyik arra, hogy imája jobban áthassa mindennapi életét

Napi beosztás: Vasárnap délután közös kezdés 16-19. között, hétfőtől péntekig napi min. 30 perc csendes ima, illetve napi 30 perc online beszélgetés a kísérővel, péntek este 17-20. között közös zárás.

Kérjük, hogy minden nap ugyanazt az időszakot tegye szabaddá a kísérővel való beszélgetésre. A beszélgetésre alkalmas idősávot kérjük tüntesse fel a jelentkezésében.

Otthoni keretek: az ima és a beszélgetések ideje fontos hogy csendes és zavartalan legyen, védett idő, a családtól elkülönülve, a beszélgetésre használt alkalmazástól eltekintve offline és telefonmentes.

A kísérővel való beszélgetés Skype vagy Zoom segítségével történik, ezek ismerete, valamint kamerával és mikrofonnal rendelkező számítógép, tablet szükséges.

Ár: 15.000,- ft (A megadott áron túl örömmel fogadunk további adományt.)

Jelentkezési határidő: 2021.06.15.

Bővebb információ és a jelentkezési felület itt található.