Program képe

Időpont: 2022-08-13 00:00:00
Helyszín: Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Programszervező: Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség (VEIL)
További információ: https://mente.hu/region/tisza/tiszas-tabor-2022-jelentkezz/

Idén is várunk az év fénypontját jelentő ifjúsági táborunkba, a napfényes Tiszaföldvárra! Az idei témánk is érdekes, hiszen talán már halottál a keresztségről és a házasságról, de vajon ismered mind a hét szentséget?

Lesznek előadások, kiscsoportos beszélgetések, strand, közös imák, tábortűz, színdarabok, szabadidős programok és persze régi és új barátok is.

Mindenki volt “első táborozó” valamikor, így ne félj attól, ha még sosem voltál ilyen táborban, nem ismered ezt a közösséget és egyedül leszel, mert tuti találsz új barátokat már az első napon! Ha pedig biztosra akarsz menni, hozd néhány barátodat is!

Időpont | 2022. augusztus 8-13. (hétfő-szombat)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Szentségeink
Javasolt hozzájárulás a költségekhez | 9 000 – 15 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetve készpénzben, lehetőségekhez mérten. Az egy főre eső költségek kb. 12 000 Ft-ot tesznek ki, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.

Alsó korhatár: 10 év (ennél fiatalabb résztvevőket nem tudunk fogadni és a programot is ilyen korosztályra szabjuk)

Maximum 80 fő jelentkezését tudjuk fogadni jelentkezési sorrendben (a segítőkkel együtt), tehát előfordulhat, hogy várólistára kerülsz, így minél előbb jelentkezz!

Jelentkezési határidő: 2022. július 20. 

(Kivéve ha hamarabb betelik a 80 fős létszámkorlátunk.)

Fontos, hogy ha valamiért mégsem tudsz jönni, AZONNAL JELEZD felénk a lentebbi elérhetőségek egyikén, hogy a várólistáról értesíthessünk valakit, hogy jöhet helyetted!

✆ KÉRDÉSED VAN?

Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a tisza@vifi.mente.hu címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!