Borítókép

2022. február 20-án különleges párkapcsolat-gazdagító játékot indít a bizdramagad.hu portál „Élménytér – ahol együtt játszunk – párkapcsolati időutazás” címmel.  A négy héten át tartó játékra mindazokat a magyarországi párokat várják, akik szeretnék megerősíteni társkapcsolatukat és tartós életközösségben gondolkodnak. A játékot a Bízd Rá Magad csapata, a weboldal párkapcsolati témáihoz kapcsoldó, felkért szervezetekkel: az Alpha Házaskurzussal, a CsaládKözPonttal, a KétIgen Alapítvánnyal és a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodájával közösen szervezi.

 

A játék 1 hónapos időtartama alatt négy, a múltból a jövőbe mutató feladatsoron át „utazik” a pár, melyeket minden hét vasárnapján hirdetnek meg a szervezők e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a bizdramagad.hu felületén. A regisztrált felhasználók a játék során minden szerdán „támogató üzenetet” is kapnak majd; ezek további segítséget, támpontot nyújtanak számukra az adott hét feladataihoz, azok témaköréhez kapcsolódva. (Ez lehet egy elgondolkodtató történet, egy vers, egy film, egy zeneszám, egy előadás vagy bármi más…)

Tervezett témakörök: a közös múlt élményei, örömei, erőforrásai; a közös jelen örömteli megélése, a minőségi közös idő; a pozitív kommunikáció szerepe a közös jelenben; közös jövőtervezés.

A játékba 2022. február 20-ig itt lehet REGISZTRÁLNI. A játékban 18 év felett bárki részt vehet, aki párkapcsolatban él, jegyes vagy házas, vallási nézetektől függetlenül.

A játékba regisztráltak 2022. március 26-án 17 órától egy online (Facebookon és YouTube-on streamelt) zárórendezvényre kapnak meghívást, amelynek kiemelt előadója Pál Feri atya lesz. A legalább három feladatot teljesítő játékosok nyereménysorsoláson is részt vehetnek majd, ahol -támogatóinknak köszönhetően- több mint 30 értékes nyeremény kerül kisorsolásra, köztük több két éjszakás szállodai voucher, SPA belépők, páros fotózás, borkóstoló, lávaköves diffúzor, valamint további tartalmas páros programok, finom borok és párkapcsolati témákhoz kapcsolódó könyvek.

A részletes játékszabályzat itt olvasható.

REGISZTRÁLJ MOST!

A nyereményjáték támogatói: Continental Hotel Budapest , Accent Hotels, Egri Korona Borház, Borfalu és Wellness Hotel, EMEX Hungary Kft,  Kozmo Luxury Hotel, pethes2sofiart, illanna.hu, Cor-Way, VakVarjú Étterem, Gyukli Pince, Budakalászi Borklub, Gordon Kiadó, Szamos Marcipán, Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület, Schieszl Vendéglő és Borház, Harmat Kiadó, EFT Alapítvány

REGISZTRÁLJ MOST!

Forrás: Bízd Rá Magad Média
Szerző: Bízd Rá Magad Média
Kép forrása: Bízd Rá Magad, freepik.com