Fiatal anyukák öreg hibája: bezárkózás a babával

Borítókép

"Tisztelt Bízd Rá Magad!

Kicsit félve írok önöknek, mert aki ismer biztosan megmosolyogna, hogy miért panaszkodom, hiszen kívülről nézve semmi okom nincs rá. Négy hónapos kisfiammal vagyok itthon. A férjem a munkája miatt rengeteget utazik és sokszor, hosszabb időt van távol tőlünk.

Olyan közösséget, programlehetőséget keresek, ahol az anyukák a babájukkal együtt hétköznapokon rendszeresen találkoznak és beszélgetnek. Szeretnék gyakrabban kimozdulni otthonról, új embereket megismerni.

Köszönöm szépen a segítségüket!

Üdvözlettel:

Katalin"

 

Kedves Katalin!

Nagyon örülünk a levelednek és annak, hogy szeretnél egy közösséghez kapcsolódni.

Figyelmedbe ajánljuk az Útkeresés házát, ahol rendszeres baba-mama közös programokon vehettek részt. A kiscsoportos közösségi találkozások lehetőséget kínálnak számotokra a babátokkal az egymáshoz való mélyebb kapcsolódásra. Ha szeretnél, akkor egyéni segítőbeszélgetésre is lehetőséget biztosítanak számodra és lelki kíséréssel is támogatnak ebben az új élethelyzetben.

A Mamafonó szintén érdekes lehet számodra, hiszen kifejezetten a hozzád hasonlóan kisbabájukkal otthon lévő nőknek találták ki az Együtt Születünk szakemberei. Heti egy alkalommal női körben biztonságos környezetben lehettek a babáddal. Itt azonban Te leszel a középpontban. Megoszthatod a tapasztalataidat anyatársaiddal, kérdezhetsz szakemberektől és ha van kedved megtanulhatsz horgolni és készíthetsz egy takarót a babádnak.

Nézz körül a programajánlónkban is! Rengeteg lehetőség között válogathatsz. Bízunk benne, hogy sikerül új barátokra találnod!

Minden jót kívánunk az egész családnak!

További értékes cikkekért, programokért, tanúságtételekért iratkozz fel havi hírlevelünkre itt!

Forrás: Bízd Rá Magad Média
Szerző: Novák Alíz
Kép forrása: depositphotos.com