Online adventi naptár a lelki feltöltődésért

Borítókép

A Csak Egyet Szolgálat szeretne ismét együtt készülni Veletek Karácsony szent ünnepére. Idén második alkalommal indítja el Online Adventi Naptárát a Szolgálat kommunikációs csapata.  

A Szolgálat célja ezzel a kezdeményezéssel: 

Csak Egyet — Krisztust szeretnénk figyelmünk fókuszába helyezni ebben a bő 24 napban, hogy kicsit átgondoljuk és értékeljük mindazt, amit kaptunk Tőle az elmúlt (liturgikus és naptári) évben. Szeretnénk még inkább odafigyelni és imában hordozni azokat a szegénységben vagy konkrétan hajléktalanságban élő embereket, akiknek igazán szüksége van a Szeretetre, akik komoly hiányt szenvednek valamiben.

Az online adventi kalendár további célja, hogy minden nap egy újabb kis “ablakot” kinyitva egy lelki ajándékot - evangéliumi ihletettségű reflexiót, gondolatot, imádságot, képet - kapj, ami segíti Megváltó Jézusunk megtestesülésének ünnepére való ráhangolódásod.

2021. december 1. és 24. között egy online felületen minden nap ki lehet majd nyitni egy kis, virtuális ablakot, úgy, mint egy igazi kézzel fogható kalendáriumban. Az aktuális nap aktuális ablakának linkjét e-mailben fogjuk elküldeni a feliratkozott érdeklődöknek azzal az újítással, hogy egy kedves, többek között közismertebb barátunk vagy támogatónk tollából származó egyedi elmélkedést (adventi gondolatsort) kapnak mellé a bekapcsolódók.

Az elmélkedések írói között lesz többek között Székely János püspök atyaKunszabó Zoltán, az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség vezetője és felesége, Kunszabóné Pataki Anna, a Szolgálatunk vezetője, Lackfi János, költő és még sokan mások.

Ha szívesen részt vennél velünk ebben az adventi készületben, iratkozz fel ezen a linken az e-mail címed és a keresztneved megadásával!

Reméljük, minél többen bekapcsolódtok ebbe a közös lelki utazásba! Mi már nagyon várjuk a láthatatlan kapcsolódást.

Növekedjünk lélekben és tettekben az idei adventben is! Csatlakozz hozzánk te is! 

Forrás: csakegyet.hu
Szerző: Csak Egyet Szolgálat
Kép forrása: csakegyet.hu