Borítókép

A Krúdy házaspár: Tamás és Zsófia által létrehozott párKatt. hu katolikus társkereső elmúlt hét éves működésének köszönhetően számos házasság köttetett már és sok pár.Katt baba is született. A honlapunk segítő közösségében is megtalálható párKatt.hu oldal újabb gyümölcse egy angol nyelvű testvérhonlap. 

- Tagjaink az idei adventtől már Amerikában élő katolikus egyedülállókkal is ismerkedhetnek. Isten áldását kérjük az AveMariaSingles munkatársaira és minden tagjára.  Kívánjuk, hogy a nemzetközi kathTreff egyre bővülő családjának minden tagja Isten akarata szerint megtalálja házastársát, és minél több boldog, elkötelezett család születhessen! Krúdy Zsófia hozzátette, testvérhonlapjaik működése jelenleg az angol, német, lett, horvát, litván, cseh/szlovák, szlovén, portugál nyelvterületekre is kiterjed.

- Elsőként Magyarország, a mi honlapunk csatlakozott az Ausztriából indult, franchise-rendszerben működő kathTreff-hez, most nagyon örülünk, hogy a párKatt.hu tagjai mára már ennyi nyelvterületen élő katolikus közösséggel lehetnek kapcsolatban.

A magyar felhasználók a Profil menüpontban idegen nyelveken is kitölthetik a bemutatkozó adatlapjukat, és beállíthatják, hogy mely nyelvterületeken kívánják láthatóvá tenni azt. Az alapbeállítás minden nyelvterületet engedélyez; ez bármikor módosítható. A bejelölt országokban regisztrált felhasználók láthatóvá és megszólíthatóvá válnak, külön előfizetés nélkül. A csak magyar adatlappal rendelkező tagjaink számára is esélyt jelenthet a külföldi társhonlapok bejelölése, hiszen sok magyar él és regisztrálhat külföldön.  

Az amerikai testvéroldal itt található, angol nyelvű bemutatkozás itt szerkeszthető.

-Ez a határon túli magyaroknak is nagyon jó lehetőség. Volt már rá példa, hogy Ausztriában, Németországban élő magyar hazaköltözött, mert itthon talált párt. Mi ennek nagyon örülünk, nekünk az a célunk, hogy itthon legyen minél több, boldog család.

Krúdy Zsófia hozzátette, ezt mi is elősegíthetjük például azzal, hogy párKatt.hu-tagságot ajándékozunk karácsonyra – ez ebben a covidos évben még kézenfekvőbb ajándék. Ráadásul olyan lehetőséget adunk, amiért akár egy életen át hálás lesz, aki kapja!

-A társtalálás esélyével ajándékozhatod meg családtagjaidat, barátaidat. Ki tudja, nem ez lesz-e életük legnagyobb ajándéka?

A párKatt előfizetés-ajándék 3, 6 vagy 12 hónapra itt tölthető le.

Forrás: párKatt, BRM
Szerző: FE
Kép forrása: párKatt.hu