777 OFFLINE beszélgetős est az ismerkedésről, a párkapcsolatról, szexualitásról

Program képe

Időpont: 2022-05-13 19:00:00
Helyszín: Symbol Budapest, 1036 Budapest, Bécsi út 36.
Programszervező: 777
További információ: https://www.facebook.com/events/5172479299475290

Majdnem három év után újra közös bulit szervez a 777 és a Shoeshine csapata!

Nagy örömmel és izgalommal jelentjük be, hogy 2022. május 13-án, pénteken este ismételten Heaven’s Garden bulit szervez a 777 és a Shoeshine csapata - ezúttal a Budapest Symbol szórakozóhely Brandus termében!

Az este ráadásul egy 777 OFFLINE beszélgetéssel is össze lesz kötve, melynek témája az ismerkedés és a párkapcsolat lesz: pap, lelkész és pszichológus vendégek válaszolnak a jelenlévők kérdéseire! 19:30-tól „Tindertől az oltárig” címmel 777 OFFLINE beszélgetést tartunk a Symbol Budapest szórakozóhelyen. Máté János Kristóf római katolikus pappal, Bedekovics Péter református lelkésszel és Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológussal, párterapeutával minden tabu nélkül kivesézzük az ismerkedés-párkapcsolat-önismeret-elköteleződés-szexualitás témakörét!

A 777 és a Shoeshine a pandémia előtt több nagysikerű Heaven’s Garden bulit is tartott, ahol bebizonyítottuk, hogy a közösségünk tagjai kulturáltan, másokat tisztelve is nagyszerűen tudnak bulizni. Ezeken az eseményeken számtalan barátság született – és nagy örömünkre párkapcsolatok is, akad közöttük immáron házasság is! Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a hasonló értékrendet képviselőknek az ismerkedésre, hiszen azt tapasztaljuk, hogy erre egyre kevesebb lehetőség van az offline téren.

Az elmúlt időszakban számtalan megkeresés érkezett hozzánk, hogy mikor szervezünk újra 777 OFFLINE beszélgetős estet, illetve hogy mikor rendezünk újra olyan eseményt, ahol keresztény fiatalok ismerkedhetnek egymással. Addig kértétek, amíg a két eseményt össze nem vontuk a Shoeshine csapatával karöltve: május 13-án pénteken az óbudai Budapest Symbol Brandus termében először tartunk egy beszélgetést az ismerkedésről, a párkapcsolatról, szexualitásról, majd ezt követően hajnalig tartó buli veszi kezdetét!

Tervezett program:
19:00 - kapunyitás
19:30 - 777 OFFLINE - szexualitás, párkapcsolat, ismerkedés, pártalálás
21:00 - Heaven's Garden Kontakt party
04:00 - kapuzárás

Ha kiváncsi vagy a 777 - A hit nem magánügy kezdeményezés értékes tevékenységére, olvasd el bemutatkozó oldalukat!