András bátyám! Fújd meg a csodafurulyát! - Lelkigyakorlat férfiaknak

Program képe

Időpont: 2022-02-09 17:00:00
Helyszín: Püspökszentlászló, Életrendezés Háza
Programszervező: Életrendezés Háza
További információ: http://eletrendezeshaza.hu/?p=2672

Lelkigyakorlatos tréning sok mozgással, vidámsággal, jó mesékkel, történetekkel és érdekes beszélgetésekkel, FÉRFIAKNAK!

A tréninget vezetik:

Boros András gépészmérnök, gyakorlati néprajzkutató és tánctanító, furulya oktató, aki saját örömére oktatja a magyar hagyományokat ifjaknak és időseknek egyaránt.

Lisztes Gábor építészmérnök, aki szintén a magyar kultúra és néprajz szerelmese. Ő fordította Richard Rohr több könyvét, többek között az Ursus Librisnél megjelent, A férfi útja című munkáját magyarra. A Férfisátor nevű férfi-lelkiségi mozgalom egyik alapítója.

A tréningen spirituális kísérőHofher József SJ

Ez a tréning rólatok szól ifjak, apák, nagyapák! Segíteni szeretnénk nektek, hogy ne torpanjatok vissza egy gúnyos megjegyzéstől, vagy egy elfojtott mosolytól, mikor magatokról elmélkedtek. Aki így tesz veletek, az csak nézze a TV-t éjjel nappal és sorvassza tudatosan az agyát és az izmait. Érdemes kicsit turkálni a múlt kavicsai között! Találsz egy szépet a régi kollekcióban és azt elkezded fényesítgetni. Lehet, hogy drágakő lesz belőle.

Szeretnénk, hogyha olyan vidáman feltöltődve mennétek haza, hogy még a nagyon kritikus kamaszlányodnak is tátva maradna a szája: „Hát mi lelte apánkat?” A feleségedről már nem is merek beszélni.

Időpont: 2022. február 9. (szerda, vacsorától) – február 13. (vasárnap, ebédig).

Korhatár: nincs

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára diákoknak: 32.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára: 36.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat valós költsége: 56.000 Ft/fő

A lelkigyakorlatra jelentkezők maguk dönthetik el lehetőségeikhez mérten, hogy mekkora részvételi költséget fizetnek meg a támogatott és a valós ár között.

Jelentkezés a kitöltött regisztrációs lap megküldésével.

További információ: 06-30-338-5784, eletrendezes@jezsuita.hu