Anya-lánya nap - a Pure program részeként

Program képe

Időpont: 2022-04-30 14:00:00
Helyszín: D18 Könyvesbolt és Kávézó, 1066 Budapest, Dessewffy u. 18-20.
Programszervező: Pure Program
További információ: http://youarecalled.hu/jelentkezes/?fbclid=IwAR2ywib84btiUdLG7Pt4UVo_M7hc9eAgDEmG9vXsCoKoIFLjSgyULiXidlU

A Pure egy kamasz lányokat megszólító, személyiségfejlesztő program, ahol élményszerűen foglalkozunk a fiatalokat érdeklő témákkal. A kamaszkori válaszkeresésben és jövőképük tudatosításában segítjük a lányokat. Olyan közösséget biztosítunk számukra, ahol velük egykorú társaikkal beszélgethetnek az őket érintő és érdeklő kérdésekről. Elmondhatják gondolataikat, feltehetik a kérdéseiket és őszinte barátságokat köthetnek. 

Alkalmaink interaktív előadásból és egyéni vagy csoportos műhelymunkából állnak, melyek az érzelmi intelligenciát és az önismeretet fejlesztik. Az önismereti munka nemcsak az egyéni fejlődésre fókuszál, hanem arra is, hogyan tehetnek a fiatalok a környezetükért, a társadalomért. Szemléletmódunkat a fejlődésközpontúság, a közösségi gondolkodás és az Istentől kapott emberi méltóság határozza meg. 

Anya-lánya és Apa-lánya alkalmainkon keresztül a szülők is részesei programunknak. Célunk olyan minőségi idő teremtése a lányoknak és szüleiknek, mely során kapcsolatuk elmélyülhet, az alkalmon közösen szerzett élmény pedig jó alapul szolgálhat a későbbi beszélgetésekhez.

Szeretettel várunk Anya-lánya programunkon 2022. árpilis 30-án 14-17 óra között. 

Az Anya-lánya program hozzájárulási díja 5000 Ft/pár.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Pure Programot, akkor olvass tovább ezen a linken!