Program képe

Időpont: 2021-06-12 09:15:00
Helyszín: Duna, Római-part Piroska utca – Dunakeszi – Római-part Piroska utca
Programszervező: Pálferi
További információ: https://www.palferi.hu/programok/csillagtura-a-dunan/

Hagyományos Római – Dunakeszi – Római útvonalú csillagtúránk első szakaszán a vízfolyással szemben evezünk 8 kilométert. A várhatóan már alacsony vízállás kellemes pihentető kikötéseket kínál a Szentendrei-sziget sóderpadjain és a Dunakeszi-szabadstrandon.

Útvonal: Római-part Piroska utca – Dunakeszi – Római-part Piroska utca

Találkozás: 2021. június 12. 9.15-kor a Piroska utcai part szakaszon. (A 34-es buszról a Sinkovits Imre utcánál kell leszállni. A gépkocsival érkezőknek ingyenes a parkolás.)

A túra időtartama: kb.: 8 óra, visszaérkezés 17 körül.

Jelentkezési határidő: június 7.
Létszám: max: 35 fő

Jelentkezés feltétele: Kifogástalan egészségi állapot. A jelenlegi rendelkezések szerint a részvételnek nem feltétele a védettségi igazolás.

Bármilyen kérdés merül fel, kérlek, írj a szucsveronika77@gmail.com levelezési címre.

Részvételi díj:

4.000,-Ft – Ebből előleg 3.000,-Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően, két napon belül kell elutalni a PF Klub Nonprofit Kft-nak. Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. Túljelentkezés esetén várólistát nyitunk. A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza. Jelentkezésedről visszaigazolást kapsz Szűcs Veronika szervezőtől.

Jelentkezési űrlap itt