Program képe

Időpont: 2023-09-21 19:00:00
Helyszín: Pálos Lelki Központ, 7625 Pécs, Hunyadi út 70.
Programszervező: Pálos Lelki Központ
További információ: https://paloskozpont.hu/event/billings/?event_date=2023-09-21

A Billings Ovulációs Módszer® a fogamzásszabályozás természetes, hormon-, gyógyszer- és beavatkozásmentes módszere. Segítségével megtanuljuk felismerni a méhnyak által termelt nyákot, amely testünk természetes jelzése a termékeny időszakról.

A Billings Ovulációs Módszernek® számos fontos előnye van a fogamzásszabályozás egyéb módszereivel szemben:

  • A módszer egyedülálló jellegzetessége, hogy alkalmazásával felismered, mikor vagy termékeny és mikor nem. Így bármikor pontosan tudni fogod, hogy egy adott napon történő szexuális együttlét eredményezhet-e várandósságot vagy sem. Ennek ismeretében pedig kezedben van az irányítás, függetlenül attól, hogy célod a várandósság elérése vagy elkerülése.
  • Ha úgy döntötök, hogy babát szeretnétek, a módszer segít a várandósság elérésében. A termékeny időszaknak és a termékenységed csúcsnapjának azonosítása lehetővé teszi számotokra a fogamzás optimális idejének meghatározását.

A módszer segít a reproduktív egészséged megőrzésében. Ha megismered ciklusod működését, akkor tudni fogod, hogy mi az, ami normális, és mi az, ami nem az. Ha rendellenességeket, kóros vérzést vagy szokatlan váladékos ciklusképet tapasztalsz, időben kérheted szakorvosod segítséget.

A termékenység- és egészségtudat, a családtervezés és az intimitás olyan bizalmas légkört kívánnak, melyek megteremtéséhez nem elég egy döntés, valódi, 100%-os figyelemre van szükség. Ezért konzultációink minden esetben négy-, illetve – párok esetén – hatszemközt zajlanak, és teljesen személyre szabott módon kínálják a számotokra legoptimálisabb megoldásokat.

Oktatóink: Nagyné Dékány Judit és Nagy Péter 

Oktatás hossza, tartalma

A női test különleges hangszer, melyet nem lehet csak használni, ki kell ismerni és szeretni kell. Ennek érdekében az oktatás a 90-120 perces bevezető előadással kezdődik, majd legalább három hónapon át tartó konzultációsorozattal folytatódik.

Fontos számunkra, hogy minden felmerülő kérdésetekre teljes körű és mindkettőtök számára kielégítő válaszokkal szolgáljunk, hozzájárulva ezzel egészségtudatos szemléletetek kialakulásához.

További információk a Billings módszerről: https://billings.hu/

A részvétel ingyenes, a regisztráció nem kötelező, de ajánlott a programra.

Jelentkezés és további információ a kapcsolat@paloskozpont.hu címen, vagy a 20/386-0394-es telefonszámon.

Ha szeretnél többet megtudni a Pálos Lelki Központ értékes tevékenységéről és további programjairól, akkor olvasd el a bemutatkozó oldalukat!

További értékes programokért, cikkekért, tanúságtételekért iratkozz fel havi hírlevelünkre itt!