Erőforrásaink felé - személyes csoport - 2022.05.18.

Program képe

Időpont: 2022-05-18 17:30:00
Helyszín: Párbeszéd Háza, 1085 Budapest, Horánszky u. 20.
Programszervező: Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat
További információ: https://oazis.jezsuita.hu/aktualis/eroforrasaink-fele

Személyes csoportunkba várjuk mindazokat, akik a háború áldozatainak támogatásában vagy a világjárvány idején vagy a jelen kihívásai miatt valamilyen segítő szerepben megterhelődtek, megpihenni és újrakapcsolódni szeretnének erőforrásaikhoz, megküzdőképességükhöz.

A közös munka központi gondolata: akkor tudunk igazán a másik ember mellett állni, amikor mi magunk is kapcsolódni tudunk önmagunkhoz.

Az elmúlt évek sorozatos kihívásai az együttérzés fáradtságával vagy akár másodlagos traumatizációval terhelhetik a segítőket. A megosztás és a csoport megtartó erejének megtapasztalása mellett a résztvevőknek lehetősége lesz a mindennapokba beépíthető és akár továbbadható énerősítő és stabilizáló gyakorlatok elsajátítására, bátorítást kaphatnak a rugalmas megküzdéshez.

A két alkalom nyárig: május 18. és június 15. 17:30-20:00 óráig

Jelentkezni május 13-ig az oazis@jezsuita.hu címen lehet a térítésmentes csoportba, amit minimum 15 maximum 25 fő résztvevővel valósítunk meg.

Az alábbi űrlap segítségével tud közvetlenül jelentkezni a programra.

Ha szeretné jobban megismerni az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálatot, akkor olvasd el bemutatkozó oldalukat!