Kiteljesedő Élet

Program képe

Időpont: 2021-02-24 18:00:00
Helyszín: zoom
Programszervező: Oázis
További információ: https://oazis.jezsuita.hu/aktualis/kiteljesedo-elet-0

KITELJESEDŐ ÉLET

webinárium a pozitív pszichológia gyakorlati eszközeivel (szerdánként, 18:00-20:30)

Gróma Géza mentálhigiénés szakember vezetésével,

támogatott, de regisztrációköteles!

Jelentkezési határidő: február 15.

Korábbi résztvevőink visszajelzéseiből:

„Amikor jelentkeztem a Pozitív pszichológia műhelyre, legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy ilyen jó kis közösség alakul majd! Kéthetente, amint elkezdődött a zoom meeting, rövid időn belül azon kaptam magam, hogy egyre többet mosolygok. Szeretettel ajánlom a Pozitív pszichológia műhelyben való részvételt mindenkinek!”

M.M.

„Hatalmas hála van bennem azért a hat alkalomért, amelybe volt alkalmam bekapcsolódni. Élmény lett a határtalanság megtapasztalása. A jelentkezésnél kihívás volt összehangolni a másfajta valóságból érkezéseinket, de sikerült. Igazán büszke vagyok arra, hogy kitartottam a kezdeti kihívások ellenére. A megérzéseink, a vágyaink messzebb visznek, mint a különbségeink. Valahogy az van bennem, hogy ahhoz, hogy a negatív érzéseinket felülírjuk kell 4 pozitív. Talán a hagyományos pszichológiai irányzatok mellé ilyen arányban kell most a pozitív pszichológia szemlélete, ami a prevencióban tud igazán erős lenni.

Kinek ajánlanám: aki élni akar, és nem elégszik meg a túléléssel. Aki nem fél felfedezni azt a sok kincset, amelyet ő maga rejt, és kész rácsodálkozni a körülötte lévő világra.

Gy.E.

A jelentkezés a GDPR-nyilatkozat kitöltésével (személyenként) és visszaküldésével zárul, melynek határideje: 2021. február 15.