Program képe

Időpont: 2021-10-01 18:00:00
Helyszín: Budatétényi verbita Szent Arnold Lelkigyakorlatos Ház, 1223 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 3-5.
Programszervező: MÉCS
További információ: https://mecshonlap.hu/mnhreszletek26530098/

A család szíve a házasság. A házasok életének szinte minden területe – gyermeknevelés, munka, idős hozzátartozók gondozása stb. – a férj és feleség harmonikus kapcsolatán alapszik. Ezért rendkívül fontos, hogy a házastársak őszinte, mély beszélgetések által újra meg újra „leporolják” kapcsolatukról a hétköznapok szürkeségét, megújuljanak hitben és szeretetben.

Nagyszerű lehetőséget kínál erre a MÉCS Napok Házasoknak című program, melynek célja, hogy a házastársak őszintébb, meghittebb kapcsolatba kerüljenek önmagukkal, egymással és Istennel.

A program során témavezető házaspárok beszélnek az életükről. Tanúságtételüket kérdések alapján egyéni elmélkedés, majd házastársi beszélgetés követi. A kétnapos lelki programot szentmise és közös imák teszik teljessé.

A program a katolikus egyházban szerveződik, de nem katolikus vagy templomba nem járó házaspárok is részt vehetnek rajta. A részvétel feltétele a három évnél régebben kötött, egyházilag érvényes, illetve rendezhető házasság.

A program őszinte hitvesi párbeszédre indít, mélyebb önismerethez és harmonikusabb házastársi kapcsolathoz vezet, ugyanakkor az evangelizációnak is rendkívül hatékony eszköze.

 

A programot vezeti: Mészáros Domonkos OP atya

Helyszín: Budatétényi verbita Názáret Missziósház Szent Arnold Lelkigyakorlatos Ház, 1223 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 3-5.

Időpont:
A program kezdete: 2021. október 1., péntek este 18.00 óra.
Érkezés: legkésőbb 17.30-ig.
A program előreláthatólag vasárnap 18 óráig tart.

A program a házaspárok lelki elmélyülését szolgálja, ezért kérjük, hogy gyermekei elhelyezéséről mindenki egyénileg gondoskodjon.

FONTOS!
A MÉCS Napok egymásra épülő részekből álló hétvégi program. Ezért csak azok jelentkezését fogadhatjuk el, akik vállalják, hogy legkésőbb a kezdés előtt fél órával megérkeznek, és a program teljes egészén – vasárnap estig (kb. 18 óráig) – bentlakással részt vesznek.

Kedvezményes jelentkezés 2021. szeptember 19-ig
Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 26.

Szállás: kétágyas, fürdőszobás szobákban (telt ház esetén az utolsó néhány jelentkezőt egymás melletti egyágyas szobákban tudjuk elszállásolni)

Részvételi díj (2 nap szállással, teljes ellátással):

szeptember 19ig történő jelentkezés esetén: 17.000,- Ft/fő
szeptember 26-
ig történő jelentkezés esetén: 19.000,- Ft/fő

JELENTKEZÉS ITT