Program képe

Időpont: 2022-05-24 00:00:00
Helyszín: MáraiKult, 1013 Budapest, Krisztina tér 1.
Programszervező: KétIgen Alapítvány
További információ: https://www.facebook.com/events/402297724833334/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_li

Mi ez? A KétIgen Alapítvány párkapcsolat-gazdagító estje, ahol fókuszban a párkapcsolat-ápolás a hétköznapokban áll.

Szeretettel hívunk május 24-én, kedd este 18:30-tól a Kigyóssy Andi és Örs pár- és családterapeuta házaspár előadására a Máraikultba, ahol az előadók saját életükből és párokkal való munkájuk során szerzett tapasztalataikból osztanak meg hétköznap is használható párkapcsolati tippeket. Fontos, hogy a résztvevők az est folyamán, a saját párjukkal fognak dolgozni és szereznek élményeket a párkapcsolat ápolásról.

Kinek szól?
Ajánljuk minden olyan párnak, akik már voltak párkapcsolati gödörben vagy azoknak, akik éppen előrelátó módon szeretnék elkerülni, hogy belekerüljenek.
„Egy kapcsolat nem azért tart sokáig, mert erre rendeltetett, hanem mert két ember úgy dönt, hogy megőrzi egymást, küzd egymásért, és dolgozik azért, hogy a kapcsolat tényleg működjön.”

Előadók: KIGYÓSSY ÖRS ÉS KIGYÓSSY-BOZSÓ ANDREA
Tizennyolc éve házasok, öt gyermek szülei, mindketten képzésben lévő pár- és családterapeuták. Együtt párokat kísérnek, párkapcsolat témában előadók, jegyesoktatók és párkapcsolati műhelyek szervezői. Részt vettek a KétIgen Alapítvány létrehozásában, a programok kidolgozásában, ezenkívül előadóként és mentorpárként is kísérik a műhelyeket. Andi lelkigondozóként kísér felnőtteket egyéni önismereti munkájukban, női csoportokat vezet. Örs építész, mentálhigiénés szakember képzést végzi, egyéni és csoportos keretekben segít másoknak közelebb kerülni önmagukhoz.

Jelentkezés
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! REGISZTRÁCIÓ
Várunk Titeket szeretettel!
A Szervezők

Ha többet szeretnél megtudni a KétIgen párkapcsolat-gazdagító műhelyről, olvass tovább cikkünkben!