Program képe

Időpont: 2022-05-15 09:00:00
Helyszín: Piliscsév
Programszervező: Viator Egyesület
További információ: https://www.viatoregyesulet.hu/wp/paros-elmeny-tura/

  • Aktív kikapcsolódásra vágytok a pároddal? 
  • Feltöltődni az erdő adta lehetőségek által? 
  • Erősíteni az alapokat és az összetartozást?

Élményalapú páros túránkon értékes tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy kapcsolatotoknak melyek azok az értékei, erősségei, melyek „viharállóvá” tehetnek Titeket.

Közös túra a Pilisben, kapcsolaterősítő páros gyakorlatok, beszélgetések, csendes séták és más párok tapasztalatai. Velünk tartotok?

Mi vár rátok a túra során?

A szakmai vezetők élményközpontú páros és egyéni gyakorlatokkal lesznek a segítségünkre, melyeken keresztül erősödhet kapcsolatotok, tudatosíthatjátok erőforrásaitokat.

Lesznek egyéni, páros és nagycsoportos feladatok.

Útközben gyakoroljuk a figyelmet, a jelenlétet, figyelünk a természetre, így szakaszonként lesz csendes időnk is, amikor egymással nem beszélgetve, szemlélődve haladunk, és próbáljuk befogadni minden érzékszervünkkel azt, amiben vagyunk, amit látunk-hallunk-érzünk.

Keressük a spirituális dimenzióban (a teljesség dimenziójában) rejlő szabad lehetőségeket, amelyek segítenek új erővel továbbmenni életünk útján.

Más szakaszokon kötetlenül beszélgethettek, valamint próbálunk minél jobban találkozni a hellyel, ahol vagyunk, s általa, benne tükröződve önmagunkkal, saját életünkkel is.

Szakmai és túravezetők: Asztalos Katalin és Kovács Gábor pszichológusok

Időpont: 2022. május 15.

Útvonal: Piliscsév – Csévi-barlang- Eszperantó-forrás – Klastrompuszta – Csévi-szirtek – Piliscsév vasútállomás

A túra hossza 12 km, 470 m szintemelkedéssel, menetideje kb. 5 óra, közepes nehézségű, és feltételez alapvető állóképességet (ha gyalogoltál már 10-15 km-t és van bejáratott túrabakancsod vagy túrázásra alkalmas cipőd, nyugodtan eljöhetsz). Ha tériszonyos vagy, kérjük jelezd előre!

Találkozás a Budapestről indulóknak: a Nyugati pályaudvarról 8:21-kor Piliscsévre induló (Z72-es Esztergomig közlekedő) vonaton, ami 9:07-re ér Piliscsévre.

Találkozás autóval érkezőknek: a Piliscsévi vasútállomásnál 9:07-kor.

Hazaindulás: körülbelül 16:00-kor (vonat megy a Nyugatiba óránként 16:50-kor Piliscsévről (Z72-es) és 16:24-kor Pilisjászfaluról (G72-es))

A túra végén lehetőség lesz egy kötetlen beszélgetésre és vacsorára (hot-dog / hamburger / gyros) a Müllner Pub-ban. (az utazás és étkezés  költségét a résztvevők állják)

Részvételi díj: 8 000/ fő

Kedvezményes részvételi díj: 6 500 Ft/ fő

Támogatói részvételi díj (mások részvételét támogatva): 9 500 Ft/ fő

Jelentkezési határidő: 2022. május 10., ill. a szabad helyek erejéig

Regisztráció: itt 

További információ: 30/40-80-993, viatoregyesulet@gmail.com

A túra min. 6 egymás iránt elkötelezett pár, házaspár részvételével indul.

Ha közelebbről is érdekel a Viator Egyesület értékes tevékenysége és további programjaik, olvasd tovább cikkünket!