Program képe

Időpont: 2023-03-01 00:00:00
Helyszín: Online és személyesen
Programszervező: Pure Program
További információ: https://youarecalled.hu/onkentesseg-2/

Csatlakozás önkéntesként!

Megfogalmazódott már benned, hogy szívesen segítenéd a következő generáció fejlődését? Vágysz arra, hogy valahol aktívan tegyél, de közben Te magad is fejlődj? 

Mi vár Rád a Pure önkénteseként?

  • közösség
  • élmény
  • személyes fejlődés
  • csapatmunka
  • tapasztalatok

Csapatvezető-képzés

Amennyiben elmúltál húsz éves, motivál a kamasz lányok segítése és te is nyitott vagy a fejlődésre, csatlakozz csapatvezetőinkhez! Olyan jelentkezőket várunk, akik számára fontos az értékek átadása és úgy érzik, azonosulni tudnak a Pure szemléletmódjával.

Hogyan lesz valakiből Pure csapatvezető?

1. A csapatvezetőképzésünkbe a lap alján megadott űrlapon, a jelentkezési időszakban lehet jelentkezni.

2. Ezt követi egy hat hetes online képzés, mely során képzési anyagokat küldünk, amelyeket kitöltve küldenek vissza a résztvevők.

3. Ezt követi egy tréning, mely során a résztvevők átfogó képet kapnak a Pure Programról, gyakorlati működésünkről. 

4. A képzést követően az önkéntesek egy induló vagy már működő csapathoz kapcsolódnak be, ahol az alkalmakon a koordinátor vezetésével segítik a csapat életét és nyernek gyakorlati tapasztalatokat.

5. Az önkéntes csapatvezetők éves szinten továbbra is részt vesznek képzési alkalmakon, ahol a közösségépítésen túl, szakmai ismeretekre tehetnek szert.

A csapatvezetőből akkor válik koordinátor, ha már van csapatvezetői tapasztalata, és mind ő, mind a program vezetősége úgy látja, hogy koordinátorként is tudná gazdagítani a programot.

Jelentkezés a képzésre itt.

Szeretettel várunk 2023. március 1-jén induló önkéntesképzésünkre! A személyes tréninget április 15-én tartjuk, Budapesten.

A 6 hetes online képzés hozzájárulásaként kérjük, 6000 Ft-tal, a személyes tréningnap hozzájárulásaként pedig kérjük, 8000 Ft-tal, támogasd alapítványunk munkáját. A további részleteket a jelentkezést megerősítő levélben küldjük el számodra.

Várunk szeretettel önkéntes közösségünkben!

Ha szeretnéd jobban megismerni a Pure Programot, akkor olvass tovább ezen a linken! 

További értékes programokért, cikkekért, tanúságtételekért iratkozz fel havi hírlevelünkre itt!