Program képe

Időpont: 2022-06-26 00:00:00
Helyszín: Cered, Mágocs, Mezőkövesd, Mórahalom, Pannonhalma, Szendehely
Programszervező: Szentjánosbogár Közösség
További információ: https://szentjanosbogar.hu/2022/05/2997/

Táboraink ’lelki napok’, melyek évente újszerű, ugyanakkor hamisítatlan ’bogár élményt’ nyújtanak a fiatal korosztályok számára párhuzamosan több magyarországi helyszínen. Az együtt töltött egy hét az év csúcspontját jelenti minden közösségi tag számára.

Minden nyáron hat magyarországi helyszínen, helyenként átlagosan 80-120 résztvevővel megtartjuk 6 napos nyári lelki napjainkat gyerekeknek (10-14 év) és kamaszoknak (14-16 év) korosztályok szerinti témákkal és programokkal.

Táboraink rendszerint kis településeken, nyugalmas, békés környezetben vannak, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mai rohanó világ forgatagából. A gyerekek a település befogadó családjainál laknak, akik ezáltal a tábor eseményeiről folyamatosan értesülnek. Hívjuk őket a mindennapi napzárásokra és szentmisékre (főleg egy különösen ünnepélyes, köszönetképp bemutatott, missziós misére), a csoportok szereplésére és a tábortűzre.

A jezsuita misszió mintájára, a gyerekek is missziós szerepet töltenek be itt, amennyiben bevonják szállásadóikat a keresztény közösség életébe. A táboroknak minden évben más-más témája van, részben ez adja a tábor lelki tartalmát és karakterét.

Helyszínek: Cered, Mágocs, Mezőkövesd, Mórahalom, Pannonhalma, Szendehely

  • Időpont: június 26. – július 1. 
    • Jelentkezés a linkre kattintva
    • Nyomtatható jelentkezési lap
    • Határidő: mielőbb, várólistánál a beérkezés sorrendje számít, de legkésőbb június 13-ig
    • Helyszínek: Cered, Mágocs, Mezőkövesd, Mórahalom, (betelt: Pannonhalma és Szendehely, ide már csak olyanok jelentkezését várjuk, akiknek nincs szüksége szállásra, vagy nem bánják a hosszú várólistát)
  • Korosztály: 2006-2012-es évben születettek (10-16 év)

Bővebb információ a közösség weboldalán.

Ha szeretnél többet megtudni a Szentjánosbogár Közösség értékes tevékenységéről, olvasd el bemutakozó oldalukat!