TestTeo Hétvége - 2022.05.20-05.22.

Program képe

Időpont: 2022-05-20 00:00:00
Helyszín: Pilisszentiváni Plébánia, 2084 Pilisszentiván, Szabadság u. 89.
Programszervező: TestTeo
További információ: https://www.testteo.hu/testteo-csapat/tnv-hetvege/?fbclid=IwAR1KRNslE4W4gqweRN5e99cVNrTjGv4xki1qVjgZTFJem4KiB-knKnqfUx8

Újra "Testünktől vágyainkig" lelki hétvégét szervezünk gimiseknek május 20-22. között, nem messze Budapesttől! 

A különböző lelki programok és kiscsoportos beszélgetések mellett olyan témákról lesz szó, mint például vágyak, tisztaság, férfiasság/nőiesség, randizás, hivatás - mindez sok tanúságtétellel és természetesen Szent II. János Pál pápával.

Miért vannak vágyaink? Miért vannak szexuális vágyaink? Mi az a tisztaság, és miért hív erre Jézus? Mit jelent férfinak és nőnek lenni? Hogyan randizzunk?

Néhány kérdés, amiről szívesen beszélgetnénk veletek a Testünktől Vágyainkig Hétvégén.  Szeretnénk megosztani veletek a tapasztalatainkat, és a Katolikus Egyház tanítását, ami egy felszabadító ÖRÖMHÍR!

Amire számíthatsz:

  • jó hangulat
  • korodbeli jófej emberek
  • Őszinte légkör - nem beszélünk mellé, és sok saját sztorit hozunk
  • Izgalmas előadások, workshopok
  • Isten

Kik vagyunk mi, a szervezők?

Egy csapat lelkes fiatal felnőtt, akik már évek óta foglalkozunk Szent II. János Pál pápa tanításával, a Test Teológiájával, amely szexualitásról, férfiról és nőről szól. Nagyon szeretnénk Nektek, fiatalabbaknak is továbbadni valamit abból az örömhírből, amit ennek a tanításnak a kapcsán az életünkben megélünk.

Ha Te is 10-12. évfolyamba jársz, katt ide a részletekért és jelentkezési információkért! Fantasztikus lesz, nagyon várjuk!

Ha más korosztályhoz tartozol, de ismerőseid, családod körében vannak gimisek, ajánld nekik a hétvégét, várjuk őket szeretettel!

A következő hétvégénk időpontja és helyszíne:

2022. május 20-22. péntek délutántól vasárnap délutánig tart a program.
Pilisszentiváni Plébánia 2084. Pilisszentiván, Szabadság u. 89.
Kérjük, hogy az elejétől a végéig vegyél részt a hétvégén, mert a programok egymásra épülnek!

Mennyibe kerül?

A hétvége költsége 12.000 Ft, ebben benne van a szállás, ötszöri étkezés és az egyéb költségek. Amennyiben ez problémát jelent a családod számára, kérjük, hogy jelezd ezt nekünk a jelentkezési űrlapon, és biztosítunk számodra kedvezményt. Ez ne legyen visszatartó ok!

Jelentkezni ezen a linken tudsz. Ha bármi kérdésed van jelentkezés előtt vagy után, a tnv.hetvege@gmail.com címen elérsz minket!

Ha többet szeretnél megtudni a Testteo csapat tevékenységéről, olvasd tovább cikkünket!