Program képe

Időpont: 2022-08-08 08:00:00
Helyszín: Bakonybél
Programszervező: Mária Út
További információ: https://mariaut.hu/szervezettut/32465/_Zarandok_CsillagTabor_Bakonybelben_1218_eveseknek

Hét napos (hat éjszakás) tábor 12-18 éves korosztály részére a magas-Bakonyban: bakonybéli bázissal, a környék zarándokútjain járva, a bencésekkel imádkozva minden este.

A tábor támogatói a Veszprémi Főegyházmegye Családpsztorációja és Ifjúságpasztorációja, valamint a Mária Út és a Mária Rádió.

Szervező és vezető: Vásárhelyi Dániel (+36309448225, vasarhelyi.dani@gmail.com)

A 2021-ben nagy sikerrel megtartott önismereti tábor hét napos változatával várjuk 2022-ben a felsősöket és a középiskolásokat! A Magas-Bakony vadregényes tájait bejárva arra figyelünk, hogy jobban megismerjük önmagunk értékeit, és hogy miként tehetjük jobbá kapcsolatunkat társainkkal, Istennel és az általa teremtett világgal.
A szálláshely a Balatonfelvidéki Nemzeti Park kezelésében álló bakonybéli „Pajta” (a Pannon Csillagda mellett), ahol kétszintes belső, saját konyha és étkező, nagy kert tűzrakóhellyel, külső és belső játékterek valamint filmvetítő állnak rendelkezésünkre.
A napi 15-20 km-es zarándok-körutak mellett gazdag lelki tartalommal készülünk: minden este részt veszünk a bencések zenés imádságán, közös sütéssel-főzés, tábortűz és gitározás, sok vidám játék is szerepel a tervezett programok között. Több alkalommal vendég-előadók is érkeznek majd hozzánk, akik segítenek jobban elmélyülni egy-egy lelki témában a résztvevőknek.

A szálláshelyen hálózsák és/vagy ágynemű szükséges minden résztvevőnek. Részvételi díj: 45.000 Ft/fő, teljes ellátással, belépőjegyekkel. Legfeljebb 30 fő részére!

Kérjük, részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze! A jelentkezés a tábor díjának átutalásával válik véglegessé. Az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük el a jelentkezőknek.

Regisztráció június 30-ig (legfeljebb 30 fő!) ITT

Ha szeretnéd jobban megismerni a tábort szervező Mária Út Egyesületet, olvasd tovább bemutatkozó oldalukat!