Program képe

Időpont: 2022-08-01 08:00:00
Helyszín: Balaton-Felvidék
Programszervező: Mária Út
További információ: https://mariaut.hu/szervezettut/32464/Zarandok_KalandTabor

Hét napos (hat éjszakás) tábor 14-20 éves korosztály részére a Mária Út Sümeg- Balatonalmádi szakasza mentén, a Káli-medencén át, Tihany érintésével.

A tábor támogatói a Veszprémi Főegyházmegye Családpsztorációja és Ifjúságpasztorációja, valamint a Mária Út és a Mária Rádió.

Szervező és vezető: Vásárhelyi Dániel (+36309448225, vasarhelyi.dani@gmail.com)

Sümegről induló utunk során több látványos és különleges helyet is érintünk (Tapolca, tanúhegyek, Hegyestű, Dörgicse, Tihanyi-félsziget...), minden nap más-más lelki kalandban lesz részünk. Balatonalmádiba érkezve a tóparton pihenjük majd ki magunkat: zárásként együtt tekintjük át, mi mindent kaptunk útitársainktól és a Teremtő Istentől.
A napi távok átlagosan 22 km-esek: alaposan kidolgozott gyakorlati és lelki program, jelzett (és többször oda-vissza bejárt) zarándok-útvonal, bevált szálláshelyek várnak ránk. Csomagjainkat kísérőkocsi szállítja, több településen pedig a helyi közösségek tagjai: zarándok-testvérek, lelkész, szerzetes vagy pap is „terelnek” majd minket.
Vidámság, próbatételek, csend-szakaszok, elmélyülés, imádság, esti megosztás, gitározás és éneklés, tábortűz... egyszóval egy fantasztikus élmény lesz ez a tábor!

A szálláshelyen hálózsák és/vagy ágynemű szükséges minden résztvevőnek. Részvételi díj: 48.000 Ft/fő, teljes ellátással, csomagszállítással, belépőjegyekkel. Legfeljebb 20 fő részére!

Kérjük, részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze! A jelentkezés a tábor díjának átutalásával válik véglegessé. Az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük el a jelentkezőknek.

Regisztráció június 30-ig (legfeljebb 20 fő!) ITT

Ha szeretnéd jobban megismerni a tábort szervező Mária Út Egyesületet, olvasd tovább bemutatkozó oldalukat!