Miként válhatunk jobbá, ha rosszabbra fordulnak a dolgok?Az emberség lehetőségei világjárvány idején

Program képe

Időpont: 2020-11-14 18:30:00
Helyszín: online
Programszervező: palferi.hu
További információ: https://www.facebook.com/events/405574853771459/

A hagyományos keddi alkalmak folytatásaként Pálferi évente kétszer tart előadást a pálferis közösség szervezésében.
A következő előadás NOVEMBER 14-én SZOMBATON lesz, a vírushelyzetre való tekintettel az ONLINE térben.
Az előadás címe: MIKÉNT VÁLHATUNK JOBBÁ, HA ROSSZABBRA FORDULNAK A DOLGOK? - Az emberség lehetőségei világjárvány idején
 
2020. november 14. 18:30-20.00, Az előadás másnap vasárnap éjfélig visszanézhető azoknak, akik jegyet vesznek.
HELYSZÍN: online, az előadás online elérhetőségét legkésőbb az előadás napján e-mailben küldik meg
JEGYEK: 600 Ft/résztvevő áron

A JEGYVÁSÁRLÁS LÉPÉSEI:

  1. Regisztrálj a megadott fizetési linken! E-mailcímes regisztrációnál e-mailcímet, nevet és egy jelszó megadását kéri a rendszer.
  2. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni!
  3. Kattints a fizetek bankkártyával gombra!
  4. A rendszer ezután a számlázási adatokat fogja kérni. A számlázási adatokat elmenti a rendszer, később nem kell megadni, csak ha módosítani szeretnéd az adataidat. FONTOS: Adószámot csak áfaalanyok adjanak meg, vagyis gazdasági tevékenységet nem végző, adószámmal nem rendelkező magánszemély hagyja ezt a részt üresen! Adóazonosító jelet ne adjatok meg!
  5. A következő lépés a fizetés lesz a Barion kártyás fizetési felületén. Az fizetési visszaigazolás arra az e-mailcímre fog menni, amelyet megadsz ezen a felületen.
  6. Sikeres fizetés után kiírja a rendszer, hogy sikeres fizetés, és a megadott e-mailcím(ek)re kiküldésre kerül a sikeres fizetést visszaigazoló e-mail, valamint a fizetésről kiállított számla. További teendőd nincs, a rendszerünkben regisztrálva vagy, és az előadás linkjét legkésőbb az előadás napján elküldjük a tiket.hu-n regisztrált e-mailcímre.

Aki ajándékba szeretné valakinek megvenni a jegyet, az vegye meg a jegyet, majd lépjen velünk kapcsolatba a kommunikacio@palferi.hu e-milcímen. Az ajándékozás funkció fejlesztése jelenleg folyamatban van a fizetési felületen – ha már azt a funkciót használva vetted az ajándékjegyet, akkor nincs további teendőd.

Az e-mailjeink néha a PROMÓCIÓ vagy SPAM mappába érkeznek – ellenőrizzétek ezeket vagy keressetek rá a kommunikacio@palferi.hu e-mail-címre!

Elakadás esetén írj az kommunikacio@palferi.hu-ra vagy hívd a 20/231-5179-es telefonszámot.