Élménytér - ahol együtt játszunk 2023

Borítókép

Ismét párkapcsolat-megerősítő játékra hív a Bízd Rá Magad!

A játék február 19-én elkezdődött, de a nagy érdeklődésre való tekintettel február 25-ig még regisztrálhattok az idei Élménytér kreatív és humoros feladatokból összeállított négy hetes kihívásra. A tavalyi évhez hasonlóan a kapcsolatotok elmélyítésén, egymás újrafelfedezésének élményén túl, rengeteg nyereménnyel is gazdagodhattok. Továbbá meghívunk Benneteket a játék online záróeseményére, ahol egy meglepetés vendég köszönt majd Titeket!

>>>>> A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSATOK IDE! <<<<<

A nagy érdeklődésre való tekintettel a regisztráció idejét február 25-ig meghosszabbítottuk.

Tavaly 263 településről 1310 pár regisztrált a Házasság Hetében induló játékunkra. A párkapcsolati időutazás után özönlöttek tőletek a pozitív visszajelzések. Volt közöttetek a 20. és a 80. életévében járó résztvevő is. Bekapcsolódtak a játékunkba friss kapcsolatban lévők és olyanok is, akik Isten színe előtt 53 éve tették le a házassági esküjüket.

Most is arra bátorítunk, hogy gyertek, függetlenül a kapcsolatotok hosszától, életkorotoktól és vegyetek részt egy újabb, nagy közös kalandban!

Az idei esztendőben humorral és sok játékkal visszakalauzolunk Benneteket oda, ahol felizzott a szikra köztetek az összetalálkozásotokkor. Szerelem első látásra vagy csak sokadszorra? Nem is tudtátok először, hogy mit és miért szerettetek meg a másikban? Csak vele akartatok lenni éjjel és nappal. Kitalálni a gondolatait a vágyait... Felfedezni azt, ami összeköt, ami egyesít. Érezni a szerelem fellobbanó lángját. Mi történik ezzel az izzással? Eltűnt? Hol van?

A szikra most is ott van és ha friss fuvallat éri, ismét fénylőn felragyog. Az én és énből a mi csodálatos szimbiózisának magasba repítő időszaka volt ez. Hogyan készülhettek fel a közös életetek következő szakaszaira, a folyamatos változásokra? Miért fájdalmas és miért törvényszerű, hogy a szimbiózis megszűnik?

>>>>> A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSATOK IDE! <<<<<

A nagy érdeklődésre való tekintettel a regisztráció idejét február 25-ig meghosszabbítottuk.

A 2023-as év Élménytér játékán Veletek közösen szeretnénk felfedezni a kapcsolataink mérföldköveit. A változásokkal járó megrázkódtatásokat, azok hatékony kezelését és az átalakulásból származó gyarapodást. A cél, hogy felismerjétek, valóban napi szinten ápolni kell a kapcsolatotokat. Felismerjétek, amikor a másiknak arra van szüksége, hogy megfogjátok a kezét és ismét ketten közelebb lépjetek az összetalálkozás szikrájához, hogy újra és újra átmelegedjetek. Felfedezzétek a fényben, hogy a mellettetek álló mennyi megélésre váró csodát és élmény jelent számotokra, hiszen az ő egyéni kutatása és fejlődése a „mi” közösségetek csodálatos gyarapodása is.

Hogyan jelenik meg az én ismét a kapcsolatban a saját gondolataival, vágyaival, álmaival? Tényleg baj, ha másként látjátok a világot vagy ez a különbözőség valójában új távlatokat nyit meg kettőtök életében? Milyen változást éltek meg a kapcsolatotoknak ebben a szakaszában? Hol van az arany középút? Hogyan beszéljetek erről?

A kapcsolati fázis újabb mérföldköve, amikor az én-világotok felhúzása után, ismét elkezditek a közeledést egymás felé. Felismeritek ismét egymásban a társat, a szövetségest, azt az embert, akinek fontos önmaga, de fontos vagy Te is és fontos a Mi is. Hogyan alakítsátok ki az egyensúlyt? Miért fontos az érdekütköztetés mellett az érdekegyeztetés?

 
 

A párkapcsolat folytonos tanulás, gyarapodás. A türelem, az odafigyelés és az odaadó, makacs szeretet az, amivel mérföldkőtől mérföldkőig végigjárhatjátok a közös utatokat. Hol egymás mellett, máskor egymás mögött, egymás karjaiban megpihenve...

A játék 1 hónapos időtartama alatt négy feladatsoron át „utaztok” majd együtt, amelyet minden hét vasárnapján küldünk meg Nektek e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a bizdramagad.hu felületén.

Az ország bármelyik részéről jelentkezhettek, ha betöltöttétek a 18. életéveteket és magyarországi postacímmel rendelkeztek. 2023. március 25-én 16 órára pedig meghívást kaptok az ünnepélyes online zárórendezvényünkre és ha legalább három feladatot teljesítettetek, úgy a nyereménysorsolásunkon is részt vehettek majd, ahol - támogatóinknak köszönhetően - közel 40 értékes nyeremény kerül kisorsolásra, köztük ekluzív szállodai voucherek, gyertyafényes vacsora, étteremi utalványok, páros fotózás, borkóstoló, valamint további tartalmas páros programok, tematikus séták,  finom borok és párkapcsolati témákhoz kapcsolódó könyvek.

„Jó utat” kívánnak Nektek a szervezők:

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Bízd Rá Magad Szolgálata, valamint a bizdramagad.hu portál párkapcsolati témáihoz kapcsolódó, felkért szervezetek a Házas Hétvége, a CsaládKözPont, a KétIgen Alapítvány és a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodája.

A részletes játékszabályzat itt olvasható.

 

>>>>> A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSATOK IDE! <<<<<

Ha problémába ütközik a regisztrációtok, írjatok nekünk az elmenyter@bizdramagad.hu-ra és segítünk!

 

A nyereményjáték támogatói:

 

Forrás: Bízd Rá Magad Média
Szerző: Novák Alíz
Kép forrása: Bízd Rá Magad Média, depositphotos.com