Borítókép

„Tisztelt Segítők!

Sajnos nem tudom, melyik lehetőséghez forduljak gondommal. Tanácsra, személyes segítségre volna szükségem. Hetven éves vagyok, és a családban meglévő, főleg lelki problémákra nem találom a megoldás lehetőségét. Szeretnék valakivel személyesen találkozni, már a beszélgetés is nagy segítség lenne.”

Köszönettel: Mária

 

 

Az időskor és annak életlehetőségeinek felfedezése

Levélírónknak a Bízd Rá Magad! honlap számos jógyakorlata közül, a Betlehem Házat ajánlottuk a figyelmébe. A Bükkszentkereszten lévő lelkigyakorlatos házban, kiscsoportos beszélgetésekre és személyes kísérésre is lehetőség van. Sőt, minimum kétnapos tartózkodás esetén szociális és családsegítő lelkigondozó és mentálhigiénés segítségnyújtás is rendelkezésre áll.

A Betlehem Házban valamennyi élethelyzet során jelentkező krízisek, kérdések esetében meghallgatásra találunk. Külön figyelmet fordítanak az idősek támogatására, segítséget adnak az öregedés során tapasztalható hanyatlásban rejlő szép életlehetőségek felfedezéséhez.

A ház Magyarország második legmagasabban fekvő és egyik legszebb, legtisztább levegőjű településén, 610 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el. Bővebb információk a házról itt olvashatóak.

További értékes cikkekért, programokért, tanúságtételekért iratkozz fel havi hírlevelünkre itt!

Forrás: Bízd Rá Magad Média
Szerző: Novák Alíz
Kép forrása: depositphotos.com