Molnár Renáta: Leesett nekem a két bot, elindult a Cor-Way

Borítókép

Molnár Renáta több mint 30 éve foglalkozik egészségfejlesztéssel. Négygyermekes anyaként, pedagógusként és személyi edzőként egyaránt fontos számára a test és lélek harmóniájára való törekvés.

A Cor-Way életmód-program ihlette a fiatal képzőművész-tanár Bánki Tamás festményét is, amely az immár 5 éve folyó program sikeréről tanúskodik.

 

-EGÉSZ-SÉG szavunkat akár kulcsnak is tekinthetjük az egészséges élethez. Az egész testünk–lelkünk–szellemünk együttes karbantartását jelenti. Ehhez fizikai, mentális és spirituális edzésre is szükségünk van, csak így kerülhetünk egyensúlyba önmagunkkal, a körülöttünk lévő világgal, s embertársainkkal – vallja Renáta, aki egy súlyos kerékpár-balesetből felépülve, a saját tapasztalatai alapján dolgozta ki a maga nemében egyedülálló életmód-programját.

– Leesett nekem a két bot, és elkezdett összeállni a fejemben és a szívemben a Cor-Way életmód-program gondolata, amely a természetben zajló nordic walking gyaloglásra és az aktív szemlélődéssel egybekötött lelki túrára épül. A 7+1 modult tartalmazó sport–ima program +1 modulja a spiritualitás – mondja Renáta mozgásközpontú módszeréről, amelynek komplexitását jól mutatja, hogy aki a Cor-Way életmód-programot választja, az ’7 az 1-ben szakemberhez fordul, hiszen ebben a szemléletben benne foglaltatik a tradicionális alapon nyugvó modern egészségépítés, annak minden fizikai, testi erőnléti tényezőjével és a hozzátartozó mentális támogatás, a kapcsolati problémák és a kiégés kezelésétől a táplálkozási tanácsadásig.

A Cor-Way ebben az évben már nem tart csoportos túrákat a természetben, de Renáta szívesen áll rendelkezésére mindazoknak, akik egyénileg fordulnak hozzá, hogy a saját tapasztalatai alapján kidolgozott program eredményeit, harmóniát teremtő hatását önmagukon kipróbálhassák.

Molnár Renáta Cor-Way® alapító

Mobil: +36 30 687-9203, E-mail: renata@cor-way.hu

A Cor-Way® kínálata

Egészségépítés magánóra – lelki tanácsadással egybekötött személyi edzés – online is. 

A Cor-Way® egy fizikai mozgásprogramot is tartalmazó komplex szemléletmód, amely sokoldalúan dolgozza fel a sport–lélek–élet hármas témakörét. 

Az egészségsportokra épül.

Növeli az önbizalmat.

Kiaknázza a személyiségben rejlő erőforrásokat. 

Segít megelőzni a kiégést (burn out), vagy túljutni rajta.

Eszközöket kínál a stresszkezeléshez.

Áthidalja a generációs különbségeket.

Átsegít a változó élethelyzeteken és válságos egészségi állapoton.

Népszerű és modern tudásanyagra, trendekre épül.

Kikapcsol és feltölt, de más módszerrel, mint egy TV-sorozat.

Segíti az egészséges, harmonikus életmód elsajátítását személyre szabott életvezetési tanácsadással és számos továbblépési lehetőséggel.

A Cor-Way® módszertannal az elmélet gyakorlattá, a gyakorlat életmóddá, életstílussá válik.

Forrás: Bízd Rá Magad Média
Szerző: Fodor Erika
Kép forrása: Cor-Way, FE